rafting pe Nistru cu catamarane

Când este vorba de catamarane pe Nistru, ne referim la motonave serioase puse la dispoziție de River Travel. Aceste catamarane pentru opt persoane sunt echipate cu copertină, motor puternic și au capacitatea de a instala pânze. Împreună cu o tabără confortabilă, complet echipată, aceste catamarane oferă pasagerilor experiențe și aventuri total noi.

Rafting pe Nistru

Călătoria cu un catamaran pe Nistru este o incursiune într-o altă dimensiune a vieții, unde vântul îți mângâie fața, iar peisajele, care rămân inaccesibile chiar și pentru cercetătorii experimentați ai Nistrului, se dezvăluie în fața ochilor tăi.

Rafting pe Nistru pot dura două, trei sau patru zile, combinând sălbăticia naturii cu confortul unei tabere moderne, echipată complet cu tot ce este necesar pentru drumeții, priveliști sub cerul nopții și picnicuri gourmet pe apă, explorând monumente istorice și culturale, inclusiv mănăstiri și chei, și interacționând cu localnicii de-a lungul malurilor acestui impresionant fluviu moldovenesc.

Excursii de-a lungul Nistrului

Un alt aspect al excursiilor cu catamaran pe Nistru sunt plimbările mai scurte de câteva ore sau întreaga zi, potrivite celor care caută o vacanță variată. Aceste plimbări sunt de obicei organizate în timpul verii, mai ales în weekend, dar pot fi disponibile oricând cu o programare prealabilă.

Traseele catamaranelor trec prin locuri pitorești, cum ar fi defileul Nistrului de lângă satul Molovata, unde râul se lărgește, formând o suprafață aproape ca a mării, înconjurată de maluri abrupte, sau plimbările de-a lungul Vadului-lui-Vodă în amonte și în aval. Aceasta este o adăugare excelentă la vacanța dvs. în principala stațiune din Moldova.

Plimbări pe râu – o idee proaspătă de vacanță

Puteți opta pentru o călătorie cu catamaranul de la o oră până la întreaga zi, într-un grup mare. Este o modalitate minunată de a sărbători o zi specială sau alte ocazii memorabile, organizând un picnic pe apă. Pentru companiile mai mari, puteți închiria două catamarane în același timp.

Unii preferă să închirieze un catamaran pentru navigație sau chiar pescuit în mijlocul defileului Nistrului, în timp ce alții se bucură pur și simplu de frumusețea peisajului din jur, contemplând Nistrul de la suprafața apei.

River Travel asigură transportul până la punctul de plecare al raftingului din Chișinău și alte orașe ale Moldovei. Costul acestor călătorii scurte cu catamaranul depinde de numărul de ore și de numărul de pasageri.

Telefon: +373 79406840

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *